avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1062 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concurs ocupare post vacant
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concurs ocupare post vacant

Daca la concurs se prezinta doar un singur candidat este nevoie si de sustinerea interviului sau numai de proba scrisa ? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:34, 19 Mai 2011
Buna ziua, daca concursul este organizat de o institutie bugetara sunt obligatorii ambele etape.
In cazul in care la concursul organizat se prezinta un singur candidat, ocuparea postului se face prin examen.
Examenul constă în susţinerea a două etape: proba scrisă şi interviul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Examen pe post sonias sonias Va rog sa-mi spuneti in care lege se prevede examenul pe post, dar nu pentru functionari publici. In speta, Posta Romana. Cum se desfasoara examenul scris si ... (vezi toată discuția)
Concurs pentru ocuparea unui post de contabil sef vio_adriana vio_adriana In cazul in care la unul concurs pentru ocuparea unui post vacant, in cazul de fata de contabil sef, se prezinta doar 2 concurenti si sunt 3 probe:proba ... (vezi toată discuția)
Probe concurs de ocuparea unui post in sitemul bugetar de invatamant victor sorin victor sorin Buna seara , am o nelamurire am aplicat pt un post nedidactic in cadrul unei unitati de invatamant bugetar la probele ce urmeaza sa faca departajarea sunt ... (vezi toată discuția)