avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1007 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Baza de calcul a contributiilor pentru ONG-uri ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Baza de calcul a contributiilor pentru ONG-uri (Sindicat)

Care este incepind cu 01.01.2011 atit pentru asigurati cit si pentru angajator avind in vedere:
- Diferenta de diurna;
-tichete masa;
-tichete cadou
Cel mai recent răspuns: cristianamat , utilizator 04:23, 11 Ianuarie 2012
pentru ca acum ma lovesc si eu de problema diurnelor, va rog sa imi spuneti daca la ONG diferenta dintre diurna stabilita a fi acordata si cei 32.5 lei diurna legala doar se impoziteaza sau trebuiesc retinute si celelalte taxe, Eu stiu si am si vazut la un alt ONG ca se calculeaza doar 16% dar din exprimarea de mai sus se intelege altceva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozitare depasire diurna, benzina si cazare mircea_arj mircea_arj Buna ziua, as avea si eu o intrebare - cum se impoziteaza ceea ce depaseste diurna de 32.5 lei/zi(se include in baza lunara de calcul a contr ibutiilor ... (vezi toată discuția)
Impozit tichete cadou VLADUTZA07 VLADUTZA07 Ma puteti lamuri va rog in ceea ce priveste impozitarea tichetelor cadou. Se impoziteaza cu 16% sau sunt asimilate veniturilor salariale? Exista o limita ... (vezi toată discuția)
Diurna externa consela consela Buna ziua! As avea o intrebare? Diurna externa si interna se impoziteaza cu 16% impozit ca si in cazul tichetelor de masa? Daca ma puteti ajuta si cu ... (vezi toată discuția)