avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1093 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... schimbare nume mama din certificatul copilului
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

schimbare nume mama din certificatul copilului

Buna ziua! Eu si sotul meu am facut un copil inainte de a ne casatori. Copilul a fost inregistrat cu numele tatalui. In urma casatoriei am luat si eu numele sotului. Problema e ca pe certificatul copilului apar cu numele de dinaintea casatoriei. Este posibil ca in certificatul coplului numele meu de fata sa fie modificat cu actualul meu nume?
Cel mai recent răspuns: agnesas , utilizator 16:31, 19 Mai 2011
Nu pentruca la data nasterii aveati numele de domnisoara,
Ce se intampla??? decate ori veti schimba numele Dv. veti schimba tot deatatea ori si numele copiilor din certificatul de nastere al copiilor..?? Deci; nu se poate..!!B-)
Multumesc frumos pentru raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum e posibil?!!! ichimgeorge ichimgeorge o poveste incalcita si cu un final deocamdata nu prea fericit...asta pot spune despre mine care dupa o relatie in concubinaj in urma careia a rezultat un ... (vezi toată discuția)
Cum pot schimba numele de familie al mamei din certificatul copilului analisa18 analisa18 Buna ziua.Va rog sa ma indrumati cum procedez in urm.situatie: Necasatorita legal am dat nastere unui copil.copilul poarta numele de fam al tatalui si ... (vezi toată discuția)
Schimbarea numelui de familie a mamei CRISSREBE CRISSREBE Buna seara.Acum 5 ani am nascut o fetiță în Spania.In momentul acela eu eream divorțata de cateva luni,dar încă nu aveam actele schimbate (adica purtam ... (vezi toată discuția)