avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 517 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Stagiul de cotizare necesar pentru a beneficia de somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Stagiul de cotizare necesar pentru a beneficia de somaj

dupa cate luni de munca am dreptul la somaj?
multumesc
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 08:35, 20 Mai 2011
12 luni
antique a scris:

12 luni
Numai in cazul norocos ca aveti achitate darile si a-ti fost cu carte de munca. Putem dezvolta subiectul, dar sunt deja probleme personale. Multumesc
1. Puteti beneficia de indemnizatie de somaj trebuie:
- sa va inceteze CIM din motive neimputabile dvs.;
- in ultimele 24 de luni ati avut 12 luni cotizate la somaj.
2. Cele 12 luni nu trebuie sa fie neaparat consecutive si nici neaparat la acelasi angajator.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot beneficia de indemnizatie de somaj? ibazs ibazs La cererea mea, din motive personale, mi s-a aproba concediu fara plata de la locul de munca. Intre timp am schimbat domiciliul in alt judet unde nu am loc de ... (vezi toată discuția)
Somaj dupa demisie Mihalciuc Mihalciuc Buna ziua! Va rog sa ma informati daca la data de 20 noiembrie 2013 mi-am dat demisia de buna voie de la o companie unde am lucrat consecutiv 4 ani de zile ... (vezi toată discuția)
Acordare indemnizatie somaj ciflorica ciflorica Va rog mult sa imi spuneti daca pot beneficia de somaj in cazul in care in ultimele 24 luni(in ordine cronologica) am lucrat astfel: 10luni lucrate, apoi 9luni ... (vezi toată discuția)