avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 367 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... registru de intrari iesiri
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

registru de intrari iesiri

Ce autoritate este competenta sa verifice registrul de intrari -iesiri la un ong?
Exista vreo lege referitoare la registrele de intrari - iesiri?
Cel mai recent răspuns: marmo , utilizator 09:01, 11 Iulie 2008
Registrele au un dublu rol: pe de o parte sunt cataloage de înscriere a circulaţiei documentelor, fiind un martor obiectiv (au valoare juridică), iar pe de altă parte reprezintă un ordonator, un adevărat ghid în căutarea oricărui document.

Potrivit art. 7 din Legea nr.16/1996, creatorii si detinatorii de documente sint obligati sa inregistreze si sa tina evidenta tuturor documentelor intrate, a celor intocmite pentru uz intern, precum si a celor iesite, potrivit legii.
Multumesc mult!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Documente interne intrare iesire CONSULTING TRADUCERI JURIDICE 0735643109 CONSULTING TRADUCERI JURIDICE 0735643109 Este obligatoriu sau optional ptr buna desfasurare a activitatii sa ai un registru de intrari iesiri documente? Multumesc (vezi toată discuția)
Instructiuni privind activitatea de arhivă la creatorii şi deţinătorii de documente VisanAndreea2015 VisanAndreea2015 Cu privire la INSTRUCŢIUNILE privind activitatea de arhivă la creatorii şi deţinătorii de documente, aprobate de conducerea Arhivelor Naţionale prin ... (vezi toată discuția)