am divortat acum 3 ani, iar conform hotararii definitive si irevocabile, fostul sot trebuia sa revina la numele dinaintea casatoriei si sa-si schimbe domiciliul (in urma casatoriei a luat si numele meu, iar parintii mei l-au luat in spatiu). acest lucru nu s-a intamplat nici astazi. desi am sesizat evidenta populatiei, mi s-a raspuns ca nu-l pot obliga, desi actul de identitate si certificatul de casatorie sunt nule. mai mult acesta isi face credite, se inscrie la cursuri, si-a luat si permisul auto, etc. ce pot face in acest caz?
Parintii dvs fiind proprietarii spatiului, numai ei pot sa faca demersurile pentru evacuarea din spatiu, a fostului dvs. sot. Daca nu au facut nimic inca, inseamna ca il tolereaza. Dvs nu puteti face nimic cu privire la evacuarea lui.
parintii mei nu stiu prin ce metoda fostul sot poate fi determinat sa isi schimbe actele. nu il tolereaza, dimpotriva. prin urmare, unde se pot adresa parintii si ce pot face concret?
ori asteptati sa ii expire buletinul, ori ii faceti plangere pt nerespectarea hotararii judecatoresti (daca isi schimba numele dupa cum s-a hatarat, isi schimba si buletinul)
faptul nu si-a schimbat buletinul si implicit adresa, nu va afecteaza pe dvs sau parinti, nu sunteti raspunzatori pt creditele lui si altele.