avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 862 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... regulament scolar -- un elev poate contesta notele?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

regulament scolar -- un elev poate contesta notele?

Buna ziua.As dori sa stiu daca un elev poate contesta nota sau notele acacordate de un profesor si daca poate cere o reevaluare?.Daca se dovedeste ca are dreptate se poate anula nota?
Cel mai recent răspuns: corneacristian , utilizator 16:41, 23 Mai 2011
=D> buna intrebare
cred ca exista o solutie,dar trebuie intrebat la Inspectoratul scolar
eu cunosc un caz similar,in care se va contesta nota de purtare al elevului,deoarece are 14 absente nemotivate,elevul in cauza a fost bolnav,dar medicul de fam nu i-a scris motivare,spunand ca nu da motivare fiindca copilul nu are febra la consultatie,desi copilul acuza greata si a avut varsaturi noaptea precedenta consultatiei
am sa va tin la curent cu evenimentele
Scoala romaneasca a ajuns de rasul lumii.Multi obtin note de 10 ,dar nu pe cai cinstite.Logic ar trebui sa se faca o reevaluare a notei daca un elev solicita.
pb cu absentele s-a rezolvat printr-o simpla cerere inregitrata la secretariatul scolii
da,tot invatamantul romanesc ar trebui regandit,toate legile
in ziua de azi pe cinstite? la mine la facultate iau note pe cinstite 10% din studenti,restul...nu mai am cuvinte
Pei cine este devina atunci ,nu cumva profesorii care sunt cuprinsi de cangrena morala a coruptiei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scaderea notei la purtare sabina1234 sabina1234 Ieri copilul meu a fost influientat de alt coleg care i-a lipit un absorban te spate la un baiat din clasa lui sa ii faca poza la acesta unde se vedea ... (vezi toată discuția)
Nota purtare elev. paulionstoica paulionstoica Se poate scadea nota la purtare unui elev de clasa a-V-a, fara a se instiinta in scris parintii acestuia, inainte de a se trece direct la acest eveniment? (vezi toată discuția)
Nota la purtare scazuta pe nedrept crisant crisant Am un baiat in clasa a7a. I s-a scazut nota la purtare la 6 , fara sa fiu informata si fara sa ii treaca mediile in carnet. Nots a fist scazuta fara a face ... (vezi toată discuția)