avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 595 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Solutia data unei plangeri contraventionale
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Solutia data unei plangeri contraventionale

Pe site-ul Judecatoriei ,urmarind cum decurg treburile,am vazut.......supriza!!!!
17/05/2011 Admis fond în parte
Solutie: Admite în parte plângerea. Înlocuieşte sancţiunea amenzii contravenţionale, cu cea a avertismentului.
Asta dupa ce am contestat P.V. de contraventie,am primit o intampinare unde POLITIAl LOCALA,care mi-a intocmit acel P.V. cerea in instanta si cheltuieli de judecata,
Inaintea termenului de mai sus cu vreo 5 zile inainte eu ceream in scris Judecatoriei sa stabileasca un nou termen pt.ca eu sa angajez un avocat deoarece nu mi se pare normal sa mai platesc si cheltuieli de judecata pe langa amenda respectiva pe care am contestat-o.
INTREBARE: CE SA INTELEG EU DIN ACEASTA SOLUTIE????
Ca am scapat de amenda???? sau>>>???:(
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 00:21, 25 Noiembrie 2011
Da, instanta de judecata a dispus inlocuirea sanctiunii pecuniare cu aplicare de avertisment
Deci nu va mai exista un nou termen sau ceva.....in cazul in care NU sunt de acord cei de la Politia Locala cu avertismentul????
Acum eu voi primi ceva de la tribunal cum ca NU mai am de plata????
Cei de la Politia Locala au facut recurs la decizia tribunalului de a-mi inlocui amenda cu avertisment!!
La noul termen pentru recurs au respins recursul celor de la Politie!
IN SFARSIT CRED CA AM SCAPAT DE AMENDA SI CHELTUIELI DE JUDECATA!
SAU????
braguglio a scris:
La noul termen pentru recurs au respins recursul celor de la Politie!IN SFARSIT CRED CA AM SCAPAT DE AMENDA SI CHELTUIELI DE JUDECATA!SAU????

De amenda sigur ati scapat. Daca instanta de fond n-a dispus nimic in privinta cheltuielilor de judecata, ati scapat si de ele.

Felicitari! :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum recuperez amenda contraventionala platita? doberv doberv daca inaintez contestatie impotriva unui p-v de contraventie dar ca sa fiu sigur platesc si amenda (ca sa platesc jumatate) trebuie sa cer restituirea prin ... (vezi toată discuția)
Cum să câștig apelul formulat de poliția locală? master_eraser master_eraser Bună ziua, am fost amendat cu jumătate din 870 de lei pentru că am circulat cu bicicleta in centrul orașului unde era interzis. Am făcut plângere, am ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli judecata/favorabil i instanta cola cola Obiect :contestat la Judecatorie pvcsc. Solutia : admis in parte . transforma amenda in avertisment. Fara cheltuieli de judecata. Recurs :solicitat ... (vezi toată discuția)