avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 480 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general contract de colaborare-prestari servicii-conventie ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

contract de colaborare-prestari servicii-conventie civila

buna ziua.am si eu o intrebare.m-i s-a propus un job pe timp nelimitat de 26 ore pe saptamana-3 zile libere(pe saptamana).plata va fi pe ora,dar pe baza de contract de colaborare prestari servicii-conventie civila.m-i s-a spus ca se plateste somajul,pensia dar nu se plateste cas.este legal asa ceva?se poare sa fie o "teapa"mascata?daca e legal,care varianta e mai buna ?sa ma treaca sotul ca si coasigurat sau sa imi platesc din mana cas?

Alte discuții în legătură

Cine plateste asigurarile de sanatate? adela65 adela65 Buna ziua, degringolada guvernantilor ne pune in situatii incerte; NU am loc de munca si nu sunt nici in somaj. La Casa de asigurari de sanatate figurez ca ... (vezi toată discuția)
Cum e bine sa ma angajeze ca asistent medical zefir zefir La firma privata mi s a propus ca modaliatate de angajare ca asistent medical, contact de prestari servicii, va rog lamuriti ma daca e bine acest mod, eu sa ... (vezi toată discuția)
Contract de colaborare EricaNagy EricaNagy Buna ziua, Va solicit daca se poate sfatul in urmatoarea situatie. In calitate de angajator pot incheia un contract de colaborare cu o persoana fizica pentru ... (vezi toată discuția)