avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 726 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... datoriile parintilor
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

datoriile parintilor

imi puteti spune daca debitele parintilor pot fi recuperate de la copiii acestora? in cazul acesta au acelasi domiciliu.
Nu, daca nu sunteti codebitori sau nu ati garantat creditul, banca nu se poate indrepta impotriva dvs. pentru recuperarea creantei.
Dati mai multe date , daca sunt decedati parintii , ce fel de debit , de unde provine.
Daca parintii sunt in viata , nu pot fi obligati copiii la plata . Numai mostenitorii legali dupa deces si numai in anumite conditii. Mergeti la un birou de avocat cu actele.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce se intampla cu plata creditului in caz de deces? Pavellucian Pavellucian Buna ziua! As dori sa stiu ce se intampla cu plata creditului in caz de deces al debitorului(pers. fizica)? Restituirea acestuia revine familiei sau ce se ... (vezi toată discuția)
Rambursare credit in caz de deces flaviu.flaviu flaviu.flaviu In cazul in care titularul unui contract de credit inceteaza din viata, iar contractul de credit este incheiat fara garantie si fara giranti, banca se poate ... (vezi toată discuția)
Codebitor contract credit iuliap01 iuliap01 Buna ziua, In 2008 am semnat ca si codebitor la un contract de credit ioptecar de la [editat] Imprumutatul ar fi trebuit sa fie viitorul meu sot ... (vezi toată discuția)