avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1409 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... recuperare taxa auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

recuperare taxa auto

Un sfat m-ar ajuta foarte mult mult.
Am cumparat o masina adusa in tara din Franta in anul 2007 si inmatriculata in anul 2008.Taxa de inmatriculare a fost platita in martie 2008.Masina am vandut-o in luna 11/2008.in prezent eu mai detin doar contractul de vanz- cump(EU-atat in calitate de cumparator 11/2007 cat si cel in calitate de vanzator),o copie a cartii de identitate a masinii din care nu se intelege seria acesteia si cam atat)Cum ar trebui formulata cererea catre serviciul de inmatriculari Arges pentru a intra in posesia copiilor actelor necesare.Mentionez ca nu mai sunt proprietar si nici nr de inmatriculare al masinii nu mai este acela din contractul de vanz-cump.
Va multumesc anticipat!
Catre SIA,
Subsemnatul ......cu domiciliul........ va solicit comunicarea actelor care au stat la baza inmatricularii autoturismului.... cu nr......si anume...Anexez taxa de timbru

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Achizitie autoturism sh utilizator090 utilizator090 Buna ziua, Ma aflu in situatia de a achizitiona un autoturism si mi-ar prinde bine un sfat cat mai curand posibil. Autoturismul a fost cumparat de la ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare masina iulianwizard iulianwizard Buna ziua, Ce posibilitate am sa inmatriculez o masina care nu are seria motor stantata pe motor desi in cartea de identitate apare seria? Am auzit ceva de ... (vezi toată discuția)
Radiere masina din evidenta politiei ionu roman ionu roman Ma poate ajuta cineva cu un model de actiune in instanta prin care sa solicit radierea masinii din evidentele politiei intrucat am incheiat contract de vanzare ... (vezi toată discuția)