avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 648 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Concediu medical fara stagiu de cotizare 2011
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Concediu medical fara stagiu de cotizare 2011

In cazul in care angajatul nu are stagiul de cotizare , cum poate beneficia de concediu medical? Are intrerupere de la ajutorul somaj de mai mult de un an, timp in care nu a mai lucrat nicaieri, iar la firma noastra este angajat de cateva zile.
Cel mai recent răspuns: Popa Adrian , Contabil 14:29, 20 Mai 2011
Depinde de codul diagnostic.
Unele concedii medicale se acorda fara stagiu de cotizare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie copil dupa somaj cristina adriana cristina adriana Beneficiez de somaj pana in 15.aprilie.2010 si sunt insarcinata in aprox. 1 luna, dupa calculul meu ar trebui sa nasc in mai 2010. Este necesar pentru o luna ... (vezi toată discuția)
Cum pot obtine ajutor de somaj? cabincrew cabincrew Buna ziua, As dori sa stiu daca in cazul unui CIM pe perioada determinata, in cazul concedierii pe motiv de restructurare, as putea beneficia de ajutor de ... (vezi toată discuția)
Somaj dupa concediul medical alinasv alinasv Buna, Sunt in concediu medical de 3 luni. Punctul de lucru unde am lucrat s-a inchis iar colegii mei au fost dati in somaj. Eu am fost in concediu postnatal ... (vezi toată discuția)