avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1020 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Contract Vodafone
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Contract Vodafone

Am in prezent un contract de prestari servicii de telefonie mobila cu Vodafone. Am constatat cu stupoare ca atunci cand mi-am luat modem de la ei si am semnat o noua anexa a contractului in care seria de buletin este trecuta gresit. Numele, CNP-ul si nr. de telefon sunt OK.
In acest context contractul este declarat nul? Sincer. mie mi-ar cam placea caci vreau sa scap de el.
Multumesc!
Ultima modificare: Vineri, 20 Mai 2011
Caramarin, utilizator
Cel mai recent răspuns: Caramarin , utilizator 15:24, 20 Mai 2011
Nu va bucurati caci contractul ramane in picioare.
Colegul neagu are perfecta dreptate.Aceasta presupusa greseala la care faceti referire nu atrage nulitatea acestui contract.
De asemenea la date identificare abonat este trecut un loc de munca (angajat al firmei X) pentru care eu nu am lucrat niciodata!
Deci sa inteleg ca orice contract poate sa aiba trecuta gresit seria de buletin si poate fi perfect in regula?
CNP -ul este trecut corect?Semnatura de pe acest contract(act aditional,anexa) va apartine?
Ultima modificare: Vineri, 20 Mai 2011
andymaurul, utilizator
andymaurul a scris:

CNP -ul este trecut corect?Semnatura de pe acest contract va apartine?

DA!

Alte discuții în legătură

Lipsa cnp dintr-un contract mai vechi - are consecinte ? Vranceanud Vranceanud Buna seara, va rog ajutati-ma cu unn raspuns in urmatoarea chestiune: am cumparat in 1998 un apartament, dar in contract notarul, la data resepctiva, in afara ... (vezi toată discuția)
Contract prestari servicii daphny_pit daphny_pit Am incheiat un contract de prestari servicii cu o agentie imobiliara. Nu au trecut in el seria si numarul buletinului meu iar CNP-ul l-au scris gresit. Mai ... (vezi toată discuția)
Reziliere contracte prestari servicii mn mn In cazul in care la data incheierii unui contract de prestari servicii, una dintre datele referitoare la beneficiar, stipulata in contract, nu este conforma cu ... (vezi toată discuția)