avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 944 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... reziliere contracte prestari servicii
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

reziliere contracte prestari servicii

In cazul in care la data incheierii unui contract de prestari servicii, una dintre datele referitoare la beneficiar, stipulata in contract, nu este conforma cu realiatatea( Ex: numarul si seria cartii de identitate), contractul se considera nul?
Daca nu, avand in vedere ca prestatorul nu a onorat prevederile contractuale in interval de trei luni de la data intrarii in vigoare a contractului, se poate rezilia contractul fara plata daunelor financiare de catre beneficiar?
Cnp-ul gresit ar atrage nulitatea relativa a contractului de prestari servicii.
Daca prestatorul nu si-a indeplinit obligatiile contractuale , atunci beneficiarul poate cere rezilerea contractului , cu daune interese .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract vodafone Caramarin Caramarin Am in prezent un contract de prestari servicii de telefonie mobila cu Vodafone. Am constatat cu stupoare ca atunci cand mi-am luat modem de la ei si am semnat ... (vezi toată discuția)
Contract furnizare servicii semnat de persoana neautorizata euralu euralu Exista un contract intre 2 parteneri: x-furnizor si y-beneficiar de servicii. Totul decurge normal, pana cand se afla ca din partea furnizorului x, persoana ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract pe perioada stării de urgenta Magda77? Magda77? Bună ziua se poate rezilia un contract prestări servicii pe perioada determinata între un Pfa și stat.? Sunt plătite serviciile pana în momentul ... (vezi toată discuția)