avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 871 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... contract prestari servicii
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

contract prestari servicii

Am incheiat un contract de prestari servicii cu o agentie imobiliara. Nu au trecut in el seria si numarul buletinului meu iar CNP-ul l-au scris gresit. Mai este valabil contractul?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 11:43, 3 Decembrie 2010
Nici vorba..mergeti urgent si refaceti contractul cu toate dateel corecte..:D
Evident ca inscrisul care contine alte date fata de cele rea;le,conduce la nulitatea acestuia
Contactati agentia in vederea incheierii unui contract corect completat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract vodafone Caramarin Caramarin Am in prezent un contract de prestari servicii de telefonie mobila cu Vodafone. Am constatat cu stupoare ca atunci cand mi-am luat modem de la ei si am semnat ... (vezi toată discuția)
Reziliere contracte prestari servicii mn mn In cazul in care la data incheierii unui contract de prestari servicii, una dintre datele referitoare la beneficiar, stipulata in contract, nu este conforma cu ... (vezi toată discuția)
Amenda cu cnp gresit c_mircea c_mircea Am primit o amenda ptr ca m-am certat/lovit cu cineva. Politia a scris gresit 2 cifre din CNP si o cifra din seria de buletin. Am facut contestatie, iar ... (vezi toată discuția)