avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 458 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Schimbare loc de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Schimbare loc de munca

Buna ziua!

Ma numesc Mihaela si as dori sa-mi raspundeti cat mai urgent la o intrebare dk se poate,este vorba despre mama mea: lucreaza la o inteprindere privata de ani de zile,sectia unde ea lucra s-a desfiintat, inteprinderea respectiva ofera 16 salarii minime (ordonanta) in caz de plecare,dar ea nu a vrut sa plece obtinand un transfer in alta sectie,ea a semnat ca este de acord cu noul loc de munca atat, dar nu a primit niciun act de decizie finala,alti colegii au primit si semnat multe documente,acum 2 zile,problema este urmatoarea :nu se poate acomoda in aceasta sectie deoarece conditiile de munca sunt prea exagerate,toxicitate mare si i se face rau,mentionez ca are mai putin de 2 saptamani in aceasta sectie,daca nu semneaza in continuuare acele acte este obligata sa ramana aici?totusi, la un nou loc de munca nu trebuie sa fi in practica sa vezi daca te conformezi,oare isi mai poate lua ordonanta?s-au macar alt loc de munca,multumesc!

Alte discuții în legătură

Reintoarcere serviciu dupa cic pana la 2 ani PaulaBogdan PaulaBogdan BUna ziua. Cine ma poate ajuta si pe mine cu un sfat urgent: am reinceput serviciul dupa cei 2 ani de ingrijire copil, dar surpriza postul meu s-a ocupat, eu ... (vezi toată discuția)
Transfer buhum buhum Sotul meu este asistent medical de 17 ani intr-un spital,si doreste sa-i schimbe locul de munca intr-o alta sectie a aceluiasi spital ce poate face in cazul ... (vezi toată discuția)
Preaviz floring64 floring64 Vă rog să-mi spuneţi dacă mi s-a desfiinţat postul cât timp eram în concediu medical este legal să fiu încunonştiinţat prin poştă dacă nu am ... (vezi toată discuția)