avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 446 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Reintoarcere serviciu dupa CIC pana la 2 ani
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Reintoarcere serviciu dupa CIC pana la 2 ani

BUna ziua. Cine ma poate ajuta si pe mine cu un sfat urgent: am reinceput serviciul dupa cei 2 ani de ingrijire copil, dar surpriza postul meu s-a ocupat, eu lucrand innainte ca ASISTENT MANAGER si am primit repartizare verbala(adica nu am semnat nici un act din care sa reiasa noul loc de munca) muncitor intr-o sectie cu grad de toxicitate III. Sunt disperata, nu stiu ce trebuie sa fac, daca au dreptul sa imi faca asa ceva; si inca un lucru:eu trebuie sa semnez ceva, un act aditional, orice, pentru reluarea activitatii???? sau asa se procedeaza ...
Cel mai recent răspuns: PaulaBogdan , utilizator 21:05, 27 Ianuarie 2010
DVs. trebuie sa primiti o informare in care sa va fie propusa schimbarea locului de munca. Aceasta informare trebuie semnata de dvs.daca sunteti deacord. Schimbarea locului de munca nu se face verbal. Dupa infirmare, aveti 15 zile sa semnati actul aditional. Pana la definitivarea acestor documente nu aveti ce cauta in sectia respectiva. Inafara de aceste aspecte, trebuie sa va trimita la analizele medicale in vederea eliberarii fisei de aptitudine. Trebuie sa va expuna riscurile si trebuie sa vedeti totusi daca sanatatea va permite.
In mod normal ar fi trebuit sa va intoarceti pe locul dvs. initial, dar sefii daca nu va vor, gasesc modalitati "legale" sa va indeparteze, dar nu si de bun-simt. Daca locul dvs. este ocupat deja, nu il pot desfiinta, dar nici acest lucru nu il garantez, deoarece ar putea fi desfiintat iar atributiile sa fie delegate unei persoane care ocupa alt post...deci metode sunt....
Va multumesc din suflet pentru raspuns, eu deja am inceput sa ma simt rau, ce pot face eu acum???? Acolo in acea sectie nu mai pot merge, maine la 07.30 ar trebui sa fiu acolo, ce pot face?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intoarcere din cic brasov2009 brasov2009 Buna ziua, Cumnata mea s-a intoarce la servici peste 3 zile . Ea inainte sa intre in cic a fost Sef de Sector si acum la intoarcere iau spus ca doar ca Sef ... (vezi toată discuția)
Retrogradare din functie melolontha melolontha in urma cu 7 zile am fost retrogradat din functie cu micsorare de salar pe motiv ca am plecat in concediu si nu mi-a pasat de problemele firmei .Carerea de ... (vezi toată discuția)
Dreptul la somaj gilbert gilbert Buna ziua! Seful m-a anuntat verbal precum ca vrea sa -mi schimbe locul de munca.Intrebarea mea este : daca refuz noul loc de munca, mai pot beneficia de ... (vezi toată discuția)