avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 491 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Intoarcere din CIC
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Intoarcere din CIC

Buna ziua,

Cumnata mea s-a intoarce la servici peste 3 zile . Ea inainte sa intre in cic a fost Sef de Sector si acum la intoarcere iau spus ca doar ca Sef de Echipa au loc .

Intrebarea mea este au voie sa ii umble la salar ??????
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:36, 10 Decembrie 2009
Daca i-au desfiintat postul initial ea trebuie sa fie deacord cu alta varianta sau nu. In cazul in care nu este deacord merge in somaj. Normal ca alt post are alta salarizare.
Postul nu este desfiintat ... este cine pe postul acesta doar ca au decazut cu un nivel .....adica cine a fost sef de sector acum sunt maistri , nicidecum sefi de echipa........

Am inteles ca i se ofera alt post. dar au voie sa ii scada si din salar .......??????
O modificare de functie implica, de obicei, si o modificare a salariului.

Dar, orice modificare a clauzelor CIM se face prin act aditional semnat de ambele parti.
daca cumnata dvs semneaza inseamna ca este de acord cu modificarile propuse.
Daca postul nu a fost desiintat, atunci societatea este obligata sa o primeasca pe acelasi post indiferent de persoana care il ocupa in prezent (a tinut locul)
am inteles , atunci poate sa fie de acord cu postul dar sa nu semneze scaderea de salar .

Alte discuții în legătură

Revenire din ccc mirusaby mirusaby Buna ziu, dragilor ajutati-ma va rog: Angajatei care revine astazi din ccc. si careia i se da notificare de preaviz ,deoarece s-a desfiintat postul ,poate sa ... (vezi toată discuția)
Revenire la munca din cic cristinablazs cristinablazs Buna ziua,in data de 07.12.2012 ar trebui sa revin la munca dupa 2 ani de concediu de maternitate.Am lucrat ca si agent de vanzari in comert si postul ... (vezi toată discuția)
reintoarcere salariata ccc - pe alt post? rrramor rrramor La intoarcerea din CCC, postul pe care il ocupase salariata nu mai este disponibil ( s-a restructurat). I se poate oferi un alt post? in alt departament? cu un ... (vezi toată discuția)