avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 854 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Intoarcere din CIC
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Intoarcere din CIC

Buna ziua,

Cumnata mea s-a intoarce la servici peste 3 zile . Ea inainte sa intre in cic a fost Sef de Sector si acum la intoarcere iau spus ca doar ca Sef de Echipa au loc .

Intrebarea mea este au voie sa ii umble la salar ??????
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:36, 10 Decembrie 2009
Daca este de acord cu postul, atunci trebuie sa fie de acord cu tot ce decurge sin aceasta, inclusiv schimbarea salariului.
La incetarea concediului de maternitate sau a concediului de crestere si ingrijire a copilului in varsta de pana la 2 ani, respectiv 3 ani in cazul copilului cu handicap, salariata/salariatul are dreptul de a se intoarce la ultimul loc de munca sau la un loc de munca echivalent, avand conditii de munca echivalente si, de asemenea, de a beneficia de orice imbunatatire a conditiilor de munca la care ar fi avut dreptul in timpul absentei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revenire din ccc mirusaby mirusaby Buna ziu, dragilor ajutati-ma va rog: Angajatei care revine astazi din ccc. si careia i se da notificare de preaviz ,deoarece s-a desfiintat postul ,poate sa ... (vezi toată discuția)
Revenire la munca din cic cristinablazs cristinablazs Buna ziua,in data de 07.12.2012 ar trebui sa revin la munca dupa 2 ani de concediu de maternitate.Am lucrat ca si agent de vanzari in comert si postul ... (vezi toată discuția)
reintoarcere salariata ccc - pe alt post? rrramor rrramor La intoarcerea din CCC, postul pe care il ocupase salariata nu mai este disponibil ( s-a restructurat). I se poate oferi un alt post? in alt departament? cu un ... (vezi toată discuția)