avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 492 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Preaviz
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Preaviz

Vă rog să-mi spuneţi dacă mi s-a desfiinţat postul cât timp eram în concediu medical este legal să fiu încunonştiinţat prin poştă dacă nu am semnat nimic şi am primit comunicarea după aproape o lună de zile de la luarea deciziei de desfiinţare
Cel mai recent răspuns: adelaida_07 , utilizator 18:59, 13 Ianuarie 2011
Este legal sa fiti instiintat de desfiintarea postului prin posta .. insa este nelegal sa fiti concediat in timpul concediului medical.
va sugerez sa promovati cat mai repede in instanta o actiune la tribunal - sectia litigii de munca pt a cere nulitatea acelei decizii.aveti toate sansele sa castigati!
dragi colegi ar fi bine sa nu ne grabim cu raspunsurile pina nu clarificam situatia si anume:
1.angajatorul stia ca respectivul angajat era in concediu medical?
(angajatul a dus la timp certificatul medical?)
2.in decizia de desfacere a CM cu ce data incetau raportulrile de munca si cu ce articol se desfacea acesta?
3.a facut in termen recurs impotriva deciziei la tribunalul teritorial?
dupa ce avem toate detaliile putem sa ne dam cu parerea
OK?!

Îmi cer scuze că nu am precizat ceva important. Pentru mai multe abuzuri din partea angajatorului am deschis acţiune la tribunal-secţia litigii de munca. La circa o lună de cănd angajatorul a primit citaţia de la tribunal , mi-a desfiinţat postul
laur67 a scris:

dragi colegi ar fi bine sa nu ne grabim cu raspunsurile pina nu clarificam situatia si anume:
1.angajatorul stia ca respectivul angajat era in concediu medical?
(angajatul a dus la timp certificatul medical?)
2.in decizia de desfacere a CM cu ce data incetau raportulrile de munca si cu ce articol se desfacea acesta?
3.a facut in termen recurs impotriva deciziei la tribunalul teritorial?
dupa ce avem toate detaliile putem sa ne dam cu parerea
OK?!

:offtopic:
Poate ne raspundeti dvs ce este gresit in raspunsurile deja postate ?

Alte discuții în legătură

Concediere abuziva? anjinsan anjinsan Buna Ziua, Un angajat, la revenirea din concediu, este anuntat de catre diretorul de zona, ca, incepand cu data de 01.09.2010 postul sau de director de ... (vezi toată discuția)
Decizie de concediere cu prelungirea preavizului diaconu adriana diaconu adriana Am semnat decizia de concediere in perioada de preaviz,dar am intrat in concediu medical cateva zile; va rog sa-mi spuneti daca primesc o alta decizie de ... (vezi toată discuția)
Litigiu de munca a_gmona a_gmona Am depus actiune la Tribunal, sectia Litigii de munca, deoarece angajatorul nu mi-a platit doua luni de concediu medical si mi-am dat demisia conform Art ... (vezi toată discuția)