avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 958 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... decizie de concediere cu prelungirea preavizului
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

decizie de concediere cu prelungirea preavizului

Am semnat decizia de concediere in perioada de preaviz,dar am intrat in concediu medical cateva zile; va rog sa-mi spuneti daca primesc o alta decizie de concediere cu prelungirea preavizului si daca contest in instanta in baza carei decizii o fac si de care termen de contestatie tin cont?
Cel mai recent răspuns: ContSters42179 , utilizator 16:56, 19 Noiembrie 2009
Concediul medical prelungeste perioada de preaviz. Ar trebui sa primiti o alta decizie cu un alt termen de incetare a activitatii. In instanta contestati a doua decizie, la 30 zile de la data primirii.
Nu se va emite o noua deciziede concediere (de fapt instiintare de desfiintare a locului de munca), ci doar o decizie de incetare a contractului de munca. perioada de preaviz va fi prelungita cu numarul de zile de concediu medical.
Din momentul in care primiti dcizia de incetare a contractului de munca aveti termen 30 de zile sa o contestati la Tribunal.
Am primit decizia de incetare a contractului de munca pe care am semnat-o dar am mai intrat in concediu medical cateva zile in perioada de preaviz.Este posibil sa primesc o noua decizie de incetare a contractului de munca si pe aceasta o contest la Tribunal?
Decizia de incetare a contractului de munca nu poate fi emisa si semnata de angajat anterior datei la care contractul de munca efectiv inceteaza.
Am primit decizia de preaviz pe care am semnat-o si am intrat in preaviz.
In perioada de preaviz am mai primit decizia de concediere respectiv decizia de incetare a contractului de munca care am semnat-o si pe aceasta.
Dar perioada de preaviz s-a prelungit cu CM.
Dupa cum spuneti dvoastra nu trebuia sa mi se dea decizia de incetare a contractului de munca decat la data cand inceteaza CM?
Exista vreun articol in CODUL MUNCII si care este acela?

Alte discuții în legătură

Termenul de contestatie concediere de 45 zile se suspenda pe perioada cm? Myador Myador Daca am primit decizia de concediere (disponibilizare) prin curierat si ma aflam in concediu medical (mai sunt inca) termenul de contestatie de 45 zile se ... (vezi toată discuția)
Despre decizia de concediere blanda blanda Va rog sa-mi dati un sfat! Cel de la personal a emis o decizie de concediere individuala conf. art.65 alin (1), care a respectat forma impusa de lege ... (vezi toată discuția)
Contestatie data deciziei de cocediere amya1808 amya1808 Este lovita de nulitate o decizie de concediere in baza art. 61 lit a Codul Muncii, comunicata prin scrisoare recomandata cu confirmare de primire, daca in ... (vezi toată discuția)