Am semnat decizia de concediere in perioada de preaviz,dar am intrat in concediu medical cateva zile; va rog sa-mi spuneti daca primesc o alta decizie de concediere cu prelungirea preavizului si daca contest in instanta in baza carei decizii o fac si de care termen de contestatie tin cont?
Concediul medical prelungeste perioada de preaviz. Ar trebui sa primiti o alta decizie cu un alt termen de incetare a activitatii. In instanta contestati a doua decizie, la 30 zile de la data primirii.
Nu se va emite o noua deciziede concediere (de fapt instiintare de desfiintare a locului de munca), ci doar o decizie de incetare a contractului de munca. perioada de preaviz va fi prelungita cu numarul de zile de concediu medical.
Din momentul in care primiti dcizia de incetare a contractului de munca aveti termen 30 de zile sa o contestati la Tribunal.
Am primit decizia de incetare a contractului de munca pe care am semnat-o dar am mai intrat in concediu medical cateva zile in perioada de preaviz.Este posibil sa primesc o noua decizie de incetare a contractului de munca si pe aceasta o contest la Tribunal?
Am primit decizia de preaviz pe care am semnat-o si am intrat in preaviz.
In perioada de preaviz am mai primit decizia de concediere respectiv decizia de incetare a contractului de munca care am semnat-o si pe aceasta.
Dar perioada de preaviz s-a prelungit cu CM.
Dupa cum spuneti dvoastra nu trebuia sa mi se dea decizia de incetare a contractului de munca decat la data cand inceteaza CM?
Exista vreun articol in CODUL MUNCII si care este acela?