avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Preaviz
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Preaviz

Vă rog să-mi spuneţi dacă mi s-a desfiinţat postul cât timp eram în concediu medical este legal să fiu încunonştiinţat prin poştă dacă nu am semnat nimic şi am primit comunicarea după aproape o lună de zile de la luarea deciziei de desfiinţare
Cel mai recent răspuns: adelaida_07 , utilizator 18:59, 13 Ianuarie 2011
floring64 a scris:

Îmi cer scuze că nu am precizat ceva important. Pentru mai multe abuzuri din partea angajatorului am deschis acţiune la tribunal-secţia litigii de munca. La circa o lună de cănd angajatorul a primit citaţia de la tribunal , mi-a desfiinţat postul

Tot nu ati precizat daca ceea ce ati primit prin posta este notificarea preavizului sau este decizia de concediere.
Daca ati fost notificat pentru desfiintarea postului cu comunicarea preavizului nu este nimic ilegal, concediul medical suspenda curgerea preavizului, la incetarea CM si prezentarea la locul de munca veti efectua preavizul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediere abuziva? anjinsan anjinsan Buna Ziua, Un angajat, la revenirea din concediu, este anuntat de catre diretorul de zona, ca, incepand cu data de 01.09.2010 postul sau de director de ... (vezi toată discuția)
Decizie de concediere cu prelungirea preavizului diaconu adriana diaconu adriana Am semnat decizia de concediere in perioada de preaviz,dar am intrat in concediu medical cateva zile; va rog sa-mi spuneti daca primesc o alta decizie de ... (vezi toată discuția)
Litigiu de munca a_gmona a_gmona Am depus actiune la Tribunal, sectia Litigii de munca, deoarece angajatorul nu mi-a platit doua luni de concediu medical si mi-am dat demisia conform Art ... (vezi toată discuția)