avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 983 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... prelungire contracte de arenda
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

prelungire contracte de arenda

buna ziua! am un s.r.l. cu specific agricol (cultivarea pamantului) si am in derulare 200 contracte arenda din care aprox 90 expira in primavara anului 2012. cum se pot prelungi contracatele de arenda? cum se pot reinoi? multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: eofed1981 , utilizator 12:20, 24 Mai 2011
Va intalniti obligatoriu cu fiecare proprietar si negociati un nou contract pe care dupa semnare il inregistrati la primarie si apoi ii dati si lui un exemplar. Trebuie macar sa actualizati ca forma vechile contracte, chiar daca in principiu clauzale importante privint plata arendei raman aceleasi, pentru ca intre timp s-a mai actualizat legea si poate nu ati modificat modelul de contract.
ma gandeam ca poate niste acte aditionale de prelungire a contractelor semnate de ambele parti in care sa se stipuleze clar arenda, perioada de prelungire si eventual orice alte modificari la contractul initial ar fi mai potrivite, dar nu stiu exact.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract arenda Am un contract de arenda, eu fiind arendas, incheiat cu o persoana X. Respectiva persoana, are un contract de arenda incheiat cu un alt arendas, care expira ... (vezi toată discuția)
Legea arendarii nr.16/1994 savuvirgil savuvirgil Anul acesta tatal meu in varsta de 83 ani a semnat prelungirea contractului de arendare.Arendasul la CAPITOLUL V. -Nivelul arendei,modalitati si termene de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, tatal meu,in anul 2015 a dat in arenda un teren agricol ... Nuta Simona Nuta Simona Buna ziua, Tatal meu,in anul 2015 a dat in arenda un teren agricol cu suprafata de 2ha. Cand a semnat contractul, nu a primit un exemplar, el nestiind ca ... (vezi toată discuția)