avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 984 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... ce...fac??
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

ce...fac??

o.k.am luat sentinta judecatoreasca .pentru asta am fost la mediere ,am scris latimea terenului meu4 m,al celuilalt 10.justitia a scris ca noi.
numai ca noi am facut actele dupa niste acte vechi in care asa scria la masuratoare-latimea de 14 m.
la masuratorile de acum iese 14.50.m.
ce fac?in justitie nu mai am dorinta sa ajung.
abia am adus partea adversa la mediator si i-am dat si dat si dat si altele in afara terenului.
In teren, in partea cui cade jumatatea de metru? Oricum, indiferent la cine se afla terenul in plus solutia cea mai buna este sa folositi in continuare terenul astfel cum il folositi in prezent.
daca doream sa-l folosim ca in prezent stateam acasa si nu mai mergeam in justitie,domnu" avocat..
Asaaa? Probabil ca va doare mana sa ne scrieti cum folositi in fapt acum terenul si vreti sa ghicim noi, ca d'aia suntem avocati, nu-i asa? Probabil ca doriti si un raspuns. Rabdare pentru ca astazi telepatul de serviciu e la o onomastica. :console:
Ah, sa nu uit! Daca nu e prea mult ce va cer poate raspundeti la intrebarea privitoare la cum este impartit IN FAPT terenul pentru ca pe hartie am inteles ce ati facut. Toate bune.
il folosim la comun terenul in fapt curtea este la comun.daca nu era nimic pe hirtie,rational,cum sa-l folosim altfel??
daca nu vreti sa promovati o alta actiune in instanta atunci diferenta de 0.50 mp o treceti la pierderi.

Alte discuții în legătură

Constructie de casa daniela.ilea daniela.ilea Daca stie cineva legea constructiilor ,poate ma ajuta si pe mine.Am mostenit un teren pe care trebuie sa-l impart cu cineva X .Terenul este lat de 19 m si lung ... (vezi toată discuția)
Deschidere teren cerul cerul Vreau sa cumpar un teren. De la strada principala, asfaltata, se ajunge la teren pe un drum de acces pe care actualul proprietar il va face prin curtea lui cu ... (vezi toată discuția)
Servitute - casa pe terenul altui proprietar p_carmen p_carmen Buna ziua Sper ca imi puteti sugera o cale de rezolvare a urmatoarei situatii: Am primit ca mostenire impreuna cu fratii mei un teren si o casa. Ne-am ... (vezi toată discuția)