o.k.am luat sentinta judecatoreasca .pentru asta am fost la mediere ,am scris latimea terenului meu4 m,al celuilalt 10.justitia a scris ca noi.
numai ca noi am facut actele dupa niste acte vechi in care asa scria la masuratoare-latimea de 14 m.
la masuratorile de acum iese 14.50.m.
ce fac?in justitie nu mai am dorinta sa ajung.
abia am adus partea adversa la mediator si i-am dat si dat si dat si altele in afara terenului.
In teren, in partea cui cade jumatatea de metru? Oricum, indiferent la cine se afla terenul in plus solutia cea mai buna este sa folositi in continuare terenul astfel cum il folositi in prezent.
Asaaa? Probabil ca va doare mana sa ne scrieti cum folositi in fapt acum terenul si vreti sa ghicim noi, ca d'aia suntem avocati, nu-i asa? Probabil ca doriti si un raspuns. Rabdare pentru ca astazi telepatul de serviciu e la o onomastica. :console:
Ah, sa nu uit! Daca nu e prea mult ce va cer poate raspundeti la intrebarea privitoare la cum este impartit IN FAPT terenul pentru ca pe hartie am inteles ce ati facut. Toate bune.
Deschidere teren
cerul
Vreau sa cumpar un teren. De la strada principala, asfaltata, se ajunge la teren pe un drum de acces pe care actualul proprietar il va face prin curtea lui cu ... (vezi toată discuția)