avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 810 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Suspect furt
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Suspect furt

Buna seara, si imi cer scuze daca am postat unde nu trebuie.

Ieri seara, eram cu 2 prieteni si cu 2 prietene, eu aflandu-ma la volanul unui autoturism am observat ca se sparsese toba de esapament si am tras pe dreapta sa remediem situatia. Ne-am aplecat cateva minute timp dupa care unul dintre prietenii mei a observat ca-i lipseste telefonul, dupa cateva minute de cautari s-a panicat si a sunat la 112, a sosit si politia, la vreo 15 minute telefonul mobil al prietenului meu a fost observat de catre politie jos langa roata masinii..
Am fost chemati la sectie si am fost pusi sa dam o declaratie, exact cum s-a intalmplat.
Toate bune si frumoase pana cand tatal meu, a auzit de la un militian de aici de la mine, ca imi face dosar penal, ca eu am furat telefonul prietenului meu.
E posibil asa ceva, poate sa faca ceva daca declaratiile sunt date exact cum am explicat mai sus ?
Mentionez ca nu exista nici un fel de plangere la politia care a cercetat cazul, decat 2 simple declaratii .... se mai ajunge la parchet, unde se termina vreau sa stiu in detaliu, ca sunt stresat de treaba asta :((
Cel mai recent răspuns: ContSters181996 , utilizator 18:18, 21 Mai 2011
Dupa cum spuneti dvs. nu ar fi date sau indicii ca dvs. sau vreunul dintre cei cu care erati , ar fi furat telefonul ci ca telefonul era cazut langa roata masinii.Pentru a fi emisa ipoteza furtului si a se intocmi dosar penal ar trebui sa existe si niste dovezi mai intai.In lipsa dovezilor nu veti putea fi urmnarit penal.In caz contrar , va trebui sava aparati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In vizita - parcare in fata blocului sabat sabat Aflandu-ma in vizita la un prieten, am parcat in fata blocului pe un loc liber (in jurul orelor 5:00) lasand un nr de telefon in geam. Dupa orele 6 cand am ... (vezi toată discuția)
O mica gluma, politia pe drum kittykz kittykz Nu stiu daca titlul este relevant, dar sa va povestesc. Eu am 16 ani, am dormit la o prietena joi seara. Ei i-a venit minunata idee de a face farse cuiva, dar ... (vezi toată discuția)
Acuzatie furt MadalinCristea MadalinCristea Buna ziua, As dori sa aflu care este solutionarea cea mai favorabila pentru urmatoarea situatie: Am fost la cineva acum doua saptamani cu bicicleta si am ... (vezi toată discuția)