avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 796 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... O mica problema
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

O mica problema

Buna,am si eu o intrebare,prietenul meu are comisia de la penitenciar pe data de 25 mai,problema este ca a facut o cerere de liberare conditionata in instanta si i a picat tot pe 25 mai.Intrebarea mea este,se poate judeca comisia de la penitenciar in lipsa lui?Pt ca la instanta il duce sigur....Mie nu mi s ar parea corect sa se judece cea de la penitenciar in lipsa lui pt ca astfel nu s ar putea apara ceea ce nu mi se pare tocmai bine...Cineva care stie si mi poate da un raspuns...Multumesc mult.
Cel mai recent răspuns: stefanolivia , utilizator 20:30, 21 Mai 2011
Comisia de la penitenciar analizeaza doar dosarul condamnatului.Condamnatul nu apare,oricum,in fata acestei comisii.
Hmmm....ba da,sigur ca apare si el in fata comisiei!Asa se face i toate cazurile ca altfel nu intrebam degeaba :)
Intrunirea acestei comisii este tot in legatura cu liberarea dvs. conditionata? Daca da, nu cumva cererea dvs. depusa in instanta a fost introdusa prematur, astfel incat sa vi sedea un nou termen?Ideea este ca in instanta ar trebui sa va prezentati.La comisiaa aceea, nu stiu, nu se poate amana?
Nu se poate si nu are cum sa nu se prezinte in instanta chiar daca nu vrea il vor duce politistii ca el este inchis acum.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Doua termene de judecata pe acelas motiv liberare conditionata melinaR melinaR nepotul meu are maine termen pentru liberarea conditionata dupa doua amanari pe motiv ca mai are 1an,jumate de facut din pedeapsa de 7ani,jumate acum am vazut ... (vezi toată discuția)
Liberare conditionata adoraalina adoraalina Buna ziua.Sotul meu are o pedeapsa de un an si 4 luni pt delapidare si fals sub semnatura privata,iar pe 25 aprilie trebuie sa intre in comisia de eliberare,nu ... (vezi toată discuția)
Libererea conditionata - termen geacomini geacomini Buna seara , sotul meu urmeaza sa se elibereze conditionat , pe 28 iulie cu cat timp ar trebui sa faca cererea pt liberarea conditonata (sau ce pasi ar trebui ... (vezi toată discuția)