avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 445 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Contract SRL-DJ ?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Contract SRL-DJ ?

Un DJ poate contacta firma de consultata ca sa se ocupe de contractele pe care acesta doreste sa le inchieie cu anumite cluburi ?
Adica DJul nu are timp de umblat dupa acte, pentru contracte, si vrea ca firma de consultanta (cod. 7022) sa se ocupe de lucrul asta.
Se poate incheia contract de prestari servicii intre DJ, persoana fizica, si SRL ca sa se ocupe de problema asta? Daca da, ce anume ar face obiectul contractului?
Multumesc.

Cel mai recent răspuns: florin89 , utilizator 14:15, 23 Mai 2011
Va rog, nu imi poate raspunde nimeni ? :(

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum poate un srl (cod 7022) sa reprezinte un dj in relatia cu un club? (solutie) florin89 florin89 Buna ziua, Intrebarea era urmatoarea: 1. De cateva zile ma confrunt cu o problema. Cum poate un SRL, cu obiect principal de activitate 7022 - ... (vezi toată discuția)
Cum poate un srl (cod 7022) sa reprezinte un dj in relatia cu un club? florin89 florin89 Buna ziua, 1. De cateva zile ma confrunt cu o problema. Cum poate un SRL, cu obiect principal de activitate 7022 - activitati de consultanta ptr afaceri si ... (vezi toată discuția)
Contract consultanta???? florin89 florin89 Buna seara, Am si eu o intrebare: ce activitati pot face obiectul unui contract de consultanta? (activitatea principala este COD CAEN 7022 - Consultanta ptr ... (vezi toată discuția)