avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 432 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Cand pot iesi la pensie? Pot beneficia de pensie ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Cand pot iesi la pensie? Pot beneficia de pensie anticipata partiala?

sant nascuta din anul 1962. 07. 02
am lucrati 18 ani 2 luni si 9 zile in in grupa 1 de munca 1 an somer
angajat
=D>la o alta unitate 3 ani si8 luni si2 zile
as vrea sa stiu cand pot iesi la pensie sau daca am dreptul la pensie anticipata
Cel mai recent răspuns: ContSters42179 , utilizator 09:15, 22 Mai 2011
Daca activitatea lucrata in grupa de munca est 100% aveti o reducere de 4 ani a varstei standard de 62 ani si 3 luni. Rezulta ca veti putea iesi la pensie pentru limita de varsta in octombrie 2020. Stagiul complet este de 32 ani si 7 luni, stagiul minim este de 15 ani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensionare parțial anticipat Paius Genuta Paius Genuta Am 54 de ani și 33 ani munciți din care 16 ani grupa 2 pot ieși la pensie fara penalizare (vezi toată discuția)
Pensie georgiana92 georgiana92 Buna seara, as vrea sa stiu daca are sanse sa iese la pensie sau la pensie anticipata maicamea anul acesta. Ea are 35 de ani lucrati, dintre care 20 de ani ... (vezi toată discuția)
Pensionare anticipata ghici_2013 ghici_2013 Buna ziua! Va rog un raspuns pentru urmatoarea situatie: Femeie,nascuta octombrie 1962,ani lucrati:29,din care 17 ani gr 1(siderurgie). Intrebare:la ce data ... (vezi toată discuția)