avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 900 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... daune morale
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

daune morale

buna ziua va rog daca ma puteti lamuri in legatura cu daune morale de care benaficiaza deportatii din baragan nu sint invidios este adevarat ca au trecut printr-un cosmar de nedescris am prieteni al caror rude au fost deportate am vecini e normal sa fie cumva compensati dar am si bunic tatal mamei mele fost sublocotewnent de cavalerie care in timpul celui de al doilea razboi mondial a fost prizonier prin lagare ruse odesa si din siberia de undeva a reusit sa evadeze si sa vina in tara iar in 1954 a fost ucis cercetarile mortii sale ridicand multe semne de intrebare la vremea respectiva de exemplu aducerea unor experti din URSS de atunci a pozarii imaginii de pe retina ce nu se prea face la crimele de azi criminalii erau banuiti trei frati care au plecat cu el familia era trezita in toiul noptii de o volga neagra de securisti izolati fiecare in parte si luati la intrebari cu cine s-a intalnit si pe cine banuiesc la cateva luni tatal sau este chemat de un domn care vorbea romaneste cu el ca are o oaie bolnava sa mearga sa o vada (noi sintem de nationalitate sarba) si a disparut a fost gasit dupa o luna inecat intr-o fantana verdict sinucidere de durere ca a pierdut fiul tot la cateva luni o caruta de anticomunisti si cietnici sarbi este dusa la oravita la tribunal bunicul dupa venire din lagar a fost seful unui depozit de lemne iar minune inainte de crima fiul unui padurar se inbolnaveste iar el este nevoit sa mearga in locul lui si este ucis si mai culmea fiul bolnav ajunge cind creste mare colonel de securitate la imormantare odihnele des platite sint de locot vasile si capit rotaru unul sef la contra informatiile armatei iar celalalt la securitate asta am gasit din cercetarile mele dupa revolutie de la batranii care mai traiesc si care au auzit de cei doi domni toate o sa vi se para un SF dar asa a fost povestea e lunga insa ma intreb de ce se aplica daune doar celor din baragan si nu si veteranilor si prizonierilor si disparutilor din razboi care au facut mult mai multe pentru tara va multumesc pentru rabdarea acordata

Alte discuții în legătură

Ion victor antonescu Adalbert Gabriel Gazdovici Adalbert Gabriel Gazdovici [b]Unu.[/b] Ion Victor Antonescu a fost condamnat la moarte pentru ca, intre altele, a ordonat masacrul de la Odessa si deportarea evreilor si romilor la Bug, ... (vezi toată discuția)
Condamnarea persoanei in lipsa cadavrului.presupusul faptuitor ar putea fi condamnat penal? CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Problematica condamnarii penale a unei persoane ,, presupus vinovata? de un omor in lipsa existentei unui cadavru si a existentei unei certitudini de deces ... (vezi toată discuția)
Monarhia nu poate sa revina in romania! cine au fost monarhii din romania si ce s-a intamplat in fapt. rodica_post rodica_post Regele Mihai aşteaptă să i se pună tronul în braţe. Mai are de aşteptat,pentru că ,se pare ca nici acum nu şi-a dat seama de ce monarhia a ieşit ... (vezi toată discuția)