avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 216 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... culmea tupeului
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

culmea tupeului

cum poti fi executat silit pe baza unei hotarari de instanta,fara sa fi primit macar o citatie la procesul care s-a consumat intre doua societati comerciale,si mai mult de atat societatea cu care chipurile "m-am judecat" a introdus si a si obtinut incuviintarea executarii silite ,s-a pronuntat pe 14.04.2011,(executarea),eu am aflat de pe internet,nici pentru executare nu am primit nici o hartie,pe internet scrie"executorie de drept,irevocabila", la procesul de executare silita,ce pot sa fac???va rog mult sa ma ajutati!!!
Cel mai recent răspuns: Lilicaa , utilizator 23:21, 27 Iunie 2011
Pai de ce te-ar fi citat cineva??? Ca sa poti sa-ti golesti conturile si eventual sa-ti vinzi toate bunurile?

O sa-ti vina o somatie, care se trimite dupa ce se obtine incuviintarea, normal. Cale de atac nu exista! Poti opri/suspenda executarea introducand, in termen, o contestatie la executare.
mergeti la un avocat si impreuna sa vedeti dosarul, cred ca ati fost citat pe la alte adrese. puteti formula contestatie la executare
va multumesc mult!!!!!!!!!!!as mai intreba,daca nu-i cu suparare,care este termenul de a depune o contestatie la executare pentru oprire/suspendare a executarii,avand in vedere ca eu nu am primit nimic.....am aflat intamplator dupa net ca pe 14.04.2011 s-a incuviintat executarea silita asupra firmei mele?
15 zile de la data la care v-a fost comunicata executarea.
Este insa important sa atacati decizia primei instante, contactati un avocat.
Aprobarea executarii se face fara citarea partilor, e doar o parafare de instanta a dosarului de executie.
ro-juridic a scris:

Pai de ce te-ar fi citat cineva??? Ca sa poti sa-ti golesti conturile si eventual sa-ti vinzi toate bunurile?

O sa-ti vina o somatie, care se trimite dupa ce se obtine incuviintarea, normal. Cale de atac nu exista! Poti opri/suspenda executarea introducand, in termen, o contestatie la executare.


glumiti?? De principiul contradictorialitatii ati auzit? Art 6 din CEDO va suna cunoscut?
Domnul a spus ca nu a fost citat DELOC in timpul procesului.

Domnule mdcc....mergeti urgent la un avocat. Puteti face cotestatie in anulare pe temeiul art.317 alin.1 pct.1. Contestatie la executare urgent.
Mergeti la un avocat, serios vorbesc.
Ultima modificare: Luni, 23 Mai 2011
Mihaela Enache, Avocat

Alte discuții în legătură

Executare silita fără citație. notafraiddd notafraiddd Executare silita fără somatie Salutare, mi am cautat numele în portal și am observat ca sunt 3 dosare de executare pe numele meu. Nu am fost citat ... (vezi toată discuția)
Executorul mi-a blocat contul fără să fiu înștiințat în vreun fel. nu trebuia să primesc o citație acasă? andrei34vs andrei34vs Am avut un credit la o banca si nu am reusit sa platesc. Apoi am primit de la executor acele hartii si au blocat contul in care primesc salariu. Teoretic nu ... (vezi toată discuția)
declină soluţionarea cauzei poparelu poparelu Buna ziua va rog sa ma ajutati sa inteleg termeni judecatoresti. Am avut un card bancar care am crezut ca am terminat dar nu sa inchis. Am fost trimis in ... (vezi toată discuția)