avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 204 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... alegere forma de colaborare II activitate comert cu ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

alegere forma de colaborare II activitate comert cu SRL producator


Buna ziua,

As dori sa stiu ce forma de colaborare este mai convenabila intre mine (II, cod 4690, sistem real, platitor TVA) si SRL cod caen 212?, eu neputand de a comercializa produsele fabricate de SRL.Activitatea se desfasoara la sediul SRL-ului (analize chimice), deci, este o activitate dependenta si in cazul acesta completez declaratia 010 corespunzator cu contributiile aferente?

Mentionez ca deocamdata nu m-am inregistrat la financiar (abia am scos actele de la registrul comertului).Pot depune acum (in cele 15 zile de ''gratie'') declaratiile 220 si 010 sau mai intai negociez colaborarea si in functie de aceasta completez declaratiile?


multumesc

Alte discuții în legătură

Caen 4690 comert cu ridicata nespecializat say_alexx say_alexx Am un SRL si vreau sa cumpar de la o firma romaneasca lichid pentru tigari electronice . Imi ajunge codul caen 4690 comert cu ridicata nespecializat sau imi ... (vezi toată discuția)
Primele declaratii niconica niconica Am nevoie sfatul Dvs, din pacate nu am inca un contabil sa ma indrume. Am infiintat in 20.07 un SRL-D, micro, neplatitor de TVA, impozabil 3% venit. Am depus ... (vezi toată discuția)
Comert produse second hand pe srl sau pe ii Neea_86 Neea_86 Buna ziua, As avea nevoie de ajutor din partea dumneavoastra, as vrea daca sa poate sa ma sfatuiti in legatura cu deschiderea unui magazin second hand. Noi ... (vezi toată discuția)