avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 841 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale dilema
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

dilema

Buna ziua. Am infiintat o societate comerciala cod caen singurul autorizat 4690 -Comert ridicata nespecializat. Am ales acest caen in ideea ca produsele pe care le comercializez nu intra in categoria celor alimentare, textile, tutun, auto, carburanti care sa necesite autorizatii sanitare, mediu, etc . Produsele pe care le comercializez sunt de fapt produse diverse de uz gospodaresc 4649 -caen secundar dar neautorizat .
Acum ma intreb daca pot avea probleme in desfasurarea activitatii, trebuia sa autorizez de fapt caen 4649?
Imi puteti spune defapt ce produse fac obiectul activitatii caen 4690 pentru ca sunt putin confuz?

Va multumesc
Ultima modificare: Duminică, 7 Octombrie 2012
aurasname, utilizator
Cel mai recent răspuns: aurasname , utilizator 09:46, 8 Octombrie 2012
vă redau sursa directă, loc de unde dvs. vă puteți obține mai multe informații cu privire la codurile caen actualizate, iată : [ link extern ]
Daca nu ati autorizat codul 4649, nu puteti sa desfasurati comertul cu ridicata al produselor diverse de uz gospodaresc. Codul 4690 implica vanzarea produselor fara nicio specializare, respectiv al acelor produse care nu se regasesc in nicio clasa care reglementeaza comertul cu ridicata. Trebuie sa aveti in vedere ca prin autorizare se intelege depunerea la registru comertului a unei declaratii model 1, 2, sau 3 pe care functionarii acestei institutii o multiplica si o trimit la institutiile avizatoare: DSV, DSP, ITM, APM conform legii nr. 359/2004. Va sfatuiesc sa depuneti la registru comertului o declaratie model 3 care aduce modificari declaratiei preexistente in sensul ca veti insera si codul 4649 si o cerere de inregistrare tipizata. Costuri: aproximativ 110 ron. SUCCES!
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod caen vanzare decoratiuni de craciun just.rain just.rain Stie cineva care ar fi codul caen pentru vanzarea cu amanuntul al decoratiunilor de craciun (gen beteala, globulete, instalatii de lumini, etc.)? Multumesc ... (vezi toată discuția)
Cod caen 4645 raulTM raulTM BUNA SEARA SPUNETI-MI VA ROG,DACA DETIN O FIRMA CU COD CAEN 4645 POT COMERCIALIZA DETERGENTI SI CONSUMABILE DIN HARTIE??HARTIE ... (vezi toată discuția)
Ce pot comercializa pe codul caen 4690? GaneaDaniela GaneaDaniela Am infiintat o societate (cod caen 4690) pentru comert cu produse de marochinarie. Mi-a aparut o oportunitate de export peleti in Grecia, sa ma intorc cu ulei ... (vezi toată discuția)