avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 378 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... De ce, daca am vandut masina, sunt sanctionat pentru ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

De ce, daca am vandut masina, sunt sanctionat pentru lipsa rovinietei?

de ce ,daca am vindut masina,sunt sanctionat pentru lipsa rovinietei cind MASINA,utilizeaza amaritele astea de DN-uri?
Cel mai recent răspuns: eugen_40 , utilizator 17:18, 25 Mai 2011
Ati radiat masina de pe numele dvs dupa semnarea contractului de vanzare-cumparare ? ...
Daca nu depuneti la adm. fiscala documentele de radiere a masinii ea figureaza de acum multi ani in evidenta dv si veti plati impozit si daune pt lipsa rovinietei pana cand o veti radia ca sa il obligati pe cel care a cumparat-o sa inmatriculeze masina pe numele lui.
~ Conținut șters la cerere ~
Nu am radiat-o, pentru ca cea de la administratia financiara a refuzat acest lucru pe motiv ca actul de vinzare-cumparare nu este valabil,fara stampila si semnatura celor de la inmatriculari!Ceea ce este absurd ! Un prieten a cumparat o masina din Ploiesti,iar cel care a vindut-o si-a radiat-o fiscal imediat,fara nici o problema!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate radia o masina de mine in urmatorul caz? silesax silesax este posibila radierea unei masini pe care am cumparato (un aro cu motor de bv) cu acte in regula dar careia nu vreau sa duc actele pina la capat de catre ... (vezi toată discuția)
Impunere auto taxe si impozite dancluj dancluj In 19.01.2015 s-a vindut un autoturism VW de catre proprietar(din jud.Prahova),masina a fost scoasa de la primarie(banuiesc ca pe baza contractului de ... (vezi toată discuția)
Radiere certificat inmatriculare auto robocap robocap am vindut o masina anul trecut parcurgind pasii legali ai vinzatorului de buna credinta si anume- am facut act de vinzare cumparare am radiat masina la ... (vezi toată discuția)