avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 406 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... cum se numeste postul?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

cum se numeste postul?

sunt de la o firma de constructii de drumuri,
lucrarile se atribuie prin licitatii publice.
avem incadrata o persoana din 2003 care se acupa de intocmirea de documentatii necesare la licitatie si devize de lucrari, a invatat la noi aceasta.
aceasta persoana a absolvit anul acesta in februarie facultatea de matematica - este profesoara de meserie.
era incadrata pe post de programator, pentru ca avea un curs de informatica, la data angajarii, dar intre timp a invatat sa faca ce v-am scris mai sus-licitatii si devize.
intrebarea mea este , acum pe ce post ar trebui sa o incadrez, cum s-ar numi?
la noi majoritatea care ocupa o functie mai buna, de sef, este absolvent de facultate tehnica: constructii, mecanica, inginerie, etc, dar ea, cu matematica, cum pot so incadrez?
trebuie sa mai precizez ca se ocupa si de evidenta contractelor cu beneficiarii si furnizorii. Nu negociaza, ci doar le pastreaza ca si evidenta.
in speranta ca m-ati inteles, va multumesc! :-#-o
Ultima modificare: Vineri, 11 Iulie 2008
Doina Elena, Consultant resurse umane
Cel mai recent răspuns: Doina Elena , Consultant resurse umane 21:25, 25 Iulie 2008
Vedeti in codul COR, ceva asemanator cu activitatea prestata de persoanea respectiva..
[ link extern ]
multumesc dar nu-i suficient, pentru ca nu gasesc. Poate cineva care desfasoara activitate la o firma cu acelasi specific-constructii drumuri-poate sa ma ajute.
122311 sef serviciu in constructii - Conducatorii din constructii, in subordinea directorilor responsabili si in colaborare cu alti conducatori de directii si servicii, planifica si coordoneaza activitatea de productie, exploatare si intretinere in constructii si lucrari publice; supravegheaza aplicarea regulilor de protectie a muncii, precum si recrutarea si formarea profesionala a personalului din subordine si randamentul acestuia; reprezinta organizatia proprie in relatiile de lucru cu sectoarele din interiorul acesteia sau cu tertii.

214901 alti arhitecti, ingineri si asimilati - Arhitectii, inginerii si asimilatii acestora care nu sunt cuprinsi in celelalte grupe de baza urmaresc organizarea muncii, cresterea randamentului productiei, acorda consultatii si stabilesc procedeele optime in aceste domenii; efectueaza masurari si verificari, studiaza aspectele tehnologice ale procedeelor de fabricatie.

multumesc,
dar nu consider buna incadrarea. nu cred ca este vorba de o functie de conducere-sef serviciu. deci ea face devize si documentele care se cer la licitatie, intocmeste oferta, conform caietului de sarcini. nu are pe nimeni in subordine si nu face singura, ci cu o inginera de constructii ca nu descurca singura. Are facultatea de matematica. Ce stie a invatat la firma......... ce documente pune la oferta: care dovedesc experienta, efective de personal, iar alte documente de financiar le aduce seful financiar. deci nu cred ca o pot incadra intr-o functie de sef. #-o
Vedeti
III.4.
GRUPA MAJORA 4
Functionari administrativi
41
FUNCTIONARI DE BIROU

4190 Alti functionari de birou

Alte discuții în legătură

Se poate incadra un inginer chimist ca inginer instalatii? alexandra_eu alexandra_eu Buna ziua, Firma la care lucrez are ca obiect de activitate lucrari de instalatii. Avem ingineri care fac proiectare si altii ofertare. Pe partea de ... (vezi toată discuția)
Functie Viovas Viovas Buna ziua. La o firma de IT, un nou angajat, absolvent al Facultatii de Mmatematica si Informatica - specializarea matematica, poate ocupa doar postul de ... (vezi toată discuția)