avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 628 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... imprumut bancar
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

imprumut bancar

Am contractat un inprumut cu ipoteca pentru nevoi personale de la o banca, in 2006, in euro. Dupa 2 ani am refinantat creditul in franci. Am solicitat intre timp o reesalonare care s-a aprobat, in iulie expira.
Intrebarea mea este: in cazul imposibilitatii de plata, daca banca trece la executare silita si voi fi nevoit sa pierd imobilul ipotecat in favoarea lor, va exista posibilitatea ca banca sa treaca si la alte metode de recuperare a datoriilor in cazul in care acestea nu vor fi acoperite prin vanzarea imobilului? Daca da, care ar fi acelea?
Va multumesc!

Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 10:16, 23 Mai 2011
banca va incerca sa recupereze intreaga datorie prin poprire pe venituri si/sau prin executarea altor bunuri

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neplata credit nevoi personale barbudaniela barbudaniela am luat un credit de nevoi personale fra ipoteca sau garantiin 2007 in franci elvetieni am platit dar o suna mai mica decit trebuia, am fost sunat si de la ... (vezi toată discuția)
Plata partiala credit ipotecar- consecinte ; solutii ? FFLORIN1976 FFLORIN1976 buna dimineata! Am on intrebare la dumneavostra si anume ce risc daca nu mai pot sa imi achit in intregime rata creditului ipotecar? Am si o specificatie ... (vezi toată discuția)
Executare silita florintimisoara florintimisoara Buna seara.Ma numesc Florin Roman si am urmatoarea problema.In anul 2006,am luat doua credite,unul de nevoi personale in lei de la Otp si unul ipotecar in ... (vezi toată discuția)