avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1240 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediu de odihna dupa concediu de crestere copil?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediu de odihna dupa concediu de crestere copil?

Lucrez in invatamant ca profesor titular (perioada determinata). De curand, de la inceputul lunii aprilei 2011 m-am intors din concediu de crestere copil (2 ani). Ma intereseaza sa stiu daca am dreptul la concediu de odihna pe anul 2011, care este modalitatea de calcul si care este baza legala pe care o pot consulta pentru a-mi sustine acest drept.

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:15, 23 Mai 2011
imi cer scuze, revin cu o corectura la mesajul de mai sus, este vorba de perioada nedeterminata a contractului de munca, specific oricarui profesor titular in invatamant

va multumesc!
Art.145 alin.2 C.mun. prevede ca, CO se acorda proportional cu activitatea prestata intr-un an calendaristic.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de odihna dupa cic puni puni Buna ziua. Am revenit la serviciu dupa un concediu de ingrijire a copilului de 2 ani la data de 10 octombrie si as dori sa stiu daca am dreptul la concediu de ... (vezi toată discuția)
Concediul medical afecteaza concediul de odihna? Erika13 Erika13 Buna ziua, M-am intors recent la munca dupa o perioada de 8 luni de concediu medical (precizez ca nu a fost vorba de accident de munca, ci cancer). Pentru ... (vezi toată discuția)
Dreptul la concediu de odihnă. michel58 michel58 Bună ziua! Am decizia de pensionare dar lucrez încontinuare (lucrez la CFR) vreau să ştiu dacă anul viitor (dacă nu lucrez tot anul) am dreptul la ... (vezi toată discuția)