avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 816 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... returnare taxa de prima inmatriculare
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

returnare taxa de prima inmatriculare

buna!
as vrea si eu niste lamuriri in privinta returnarii taxei de prima inmatriculare:
mai exact: am o masina inmatriculata in 2007 (adusa "de dincolo");am platit o taxa de aprox 5600 ron;au fost ceva recalculari in ianuarie 2008, in urma carora am primit o parte din bani inapoi ( aprox 1900 ron).mai am dreptul acum sa cer si restul de bani?..e vorba de aproape 1000 de euro, care " nu sunt de aruncat".daca pot sa fac asta va rog sa imi spuneti ce am de facut? trebuie angajat un avocat?
va multumesc

Alte discuții în legătură

Taxa auto eugeenn eugeenn Buna seara tuturor.Detin, un autoturism marca opel vectra,recent adus din uk.Doresc sa stiu,cat ar costa taxa de inmatriculare,pana acum circuland cu numere ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare auto 2012 ContSters238413 ContSters238413 In anul 2008 luna Noiembrie am cumparat o masina second din Germania pe care am inmatriculato si am platit taxa in suma de 1000 euro pe care ulterior am ... (vezi toată discuția)
Taxa de poluare sau de inmatriculare auto sau ce nume mai are mai este in vigoare? croco_madness croco_madness Va salut cu respect! Am citit pe internet ca taxa va fi sau este scoasa:) nu se poate intelege concret. ''incepând din acest an, taxa pentru emisiile ... (vezi toată discuția)