avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 419 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Cetatean STRAIN, VS , Firma Servicii Medicale ,in ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Cetatean STRAIN, VS , Firma Servicii Medicale ,in Romania ?

Doresc sa aflu, ce Acte sunt necesare, pt a intemeia o firma cu activitate medicala in Romania, propietarul fiind ,cetatean STRAIN, El insusi, Medic ? :
Care ar fi taxele obligatorii, pt a intemeia asa un tip de firma ?
Un cetatean STRAIN, are nevoie Obligatorie de un asociat cu cetatenie Romana, ori NU ?
Unde se prezinta cererea,de intemeiere, si este necesara prezenta unui Avocat, pt aceasta procedura ?
Va multumesc,pt detali, cat mai amanuntite !!!

Alte discuții în legătură

Infiintare firma servicii medicale crmnradu crmnradu Doresc sa aflu, ce Acte sunt necesare, pt a infiinta o firma cu activitate medicala in Romania, propietarul fiind ,cetatean STRAIN, El insusi, Medic...? Care ... (vezi toată discuția)
Înființare firmă cetățean non ue rezident în românia. care sunt actele și costurile necesare? Andreea355 Andreea355 Buna seara.Am rugamintea sa-mi spuneti care sunt actele si costurile necesare infiintarii unei societati de către un cetățean străin Non UE,care deține ... (vezi toată discuția)
Casatoria intre un argentinian si o rominca karyna33 karyna33 Salut pe toata lumea,ma numesc Carolina si as vrea sa stiu,va rog mult,ce proceduri trb sa urmam eu si viitorul meu sot,de nationalitate argentinian,daca vrem ... (vezi toată discuția)