am cumparat un teneren de la cineva care il detinea prin testament si am facut contract de vanzare cumparare.persoana respectiva are doua surori care acum isi revendica dreptul de mostenitor pe acea suparfata de teren in instanta iar eu sunt chemat ca si parat. ce sanse au aceste doamne sa castige si ce e nevoie sa fac eu sau sa nu fac sa nu pierd in mom in care ma voi prezenta la proces?
Daţi-ne mai multe detalii. Vânzătorul dumneavoastră nu putea deţine terenul doar prin testament. Cu siguranţă că a făcut succesiunea... caz în care surorile fie n-au acceptat succesiunea atunci, demult, fie fratele lor a "omis" să le declare ca moştenitoare.
Ce scrie la modul de dobândire a bunului de către vânzător, în contractul dv. de vânzare-cumpărare?
ªi, cum aţi încheiat actul... la notar în formă autentică (aşa cum ar fi trebuit, având în vedere natura bunului) sau "pe genunchi"?
Testament
george-lucian
Buna ziua,mama a primit de la bunicul prin testament autentic pamant la fel ca si toti fratii si surorile ei ,acum mama vrea sa ii faca act cumparare vanzare ... (vezi toată discuția)
Testament
AFANFANA
Persoana care -a lasat testamentul notificat la notar a decedat dar nu inainte de a vinde casa si curtea care nu a fost trecuta in testament ,in testament ... (vezi toată discuția)