avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 474 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general stampila bilant - CECCAR sau PFA
Discuție deschisă în Contabilitate în general

stampila bilant - CECCAR sau PFA

Buna ziua,

Am preluat de anul acesta contabilitatea unei firme, bilantul contabil nu a fost intocmit de fostul contabi sef si va trebui sa-l intocmesc eu. Am trecut la intocmit "persoane fizice autorizate membre CECCAR", dar nu stiu ce stampila trebuie sa utilizez in aceasta situatie, cea de la CECCAR sau cea de PFA.

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 09:18, 24 Mai 2011
Stampila de la CECCAR.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cine semneaza declaratiile ? alina240 alina240 Buna ziua, As dori sa intreb ceva legat de declaratii. Detin o firma, SRL si am contract cu o firma de contabilitate, contabilul are calitatea de expert ... (vezi toată discuția)
Semnaturi autorizate pt bilanturile la decembrie 2009 Goanga Goanga Va rog sa-mi dati mai multe informatii din tara privind urm. problema : sunt PFA contabil autorizat, membru al CECCAR cu cotizatia la zi. Cu toate acestea, ... (vezi toată discuția)
Semnaturi pe bilant Mircea-Alexandru Mircea-Alexandru Am terminat de intocmit bilantul pe anul 2013 si urmeaza sa il depun.Din ce am inteles daca cifra de afaceri este sub 100.000E nu este nevoie de ... (vezi toată discuția)