avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1107 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Permis suspendat
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Permis suspendat

Buna ziua .
Cum ajung inapoi in posesia permisului retinut de politia din rep Moldova?
Pe data de 19 05 2011 am parcat camionul (TIR) langa bordura si am agatat o tabla de reclama ce era prinsa de un stalp de electricitate pe care nu am vazuto datorita crengilor de copaci , stalpul a suferit mici avari .datorita fatului ca am tras camionul cu 74,5 metri mai in fata dupa masuratorile polotistului mia retinut permisul pentru parasirea locului accidentului; mi sa emis o dovada pe o perioada nedeterminata .Pentru remediere stalpului iam lasat o copie de la asigurare (cartea verde). Unde ma pot interesa de permisul meu de conducere si cum pot ajunge inapoi in posesia lui , care imi sunt drepturile si obligatiile?
multumesc anticipat
Ultima modificare: Marți, 24 Mai 2011
genduc, utilizator
Cel mai recent răspuns: Alina Borza , Avocat 10:04, 24 Mai 2011
Va trebui sa va adresati autoritatilor moldovene, insa permisul vi se va restitui numai daca legislatia de acolo premite acest lucru.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ridicare abuziva a masinilor in constanta dragan1alex dragan1alex Buna ziua! Cred ca toata lumea a auzit ca in Mamaia / Constanta se ridica masini pe banda rulanta si sunt total de acord cu aceasta masura cat timp exista ... (vezi toată discuția)
Permis retinut 30z depasire pe linie continua i0n i0n va salut, in urma cu cateva zile mi-a fost retinut permisul pentru 30 de zile pentru depasire pe linie continua. Ce si cum s-a intamplat: ma aflam pe un DN ... (vezi toată discuția)