avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1015 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale POSIBILITATE INCHIDERE SOCIETATE COMERCIALA
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

POSIBILITATE INCHIDERE SOCIETATE COMERCIALA

Buna ziua,
As dori sa stiu in ce conditii se poate inchide o societate comerciala daca acesta nu mai are activitate si nici angajati de 1/2 an, insa a ramas cu restante de plata a contributiilor sociale (acestea nu au fost platite timp de cateva luni inainte de incetarea ultimului contract de munca).
Exista vreo posibilitate de a opri curgerea penalitatilor si dobanzilor pentru contributiile restante la nivelul actual? Acestea vor fi platite insa in aproximativ 1/2 an, acum nu am nici o posibilitate pentru a le achita. Si din cate inteleg penalitatile sunt foarte mari daca se depasesc 30/60/90 de zile.
Va multumesc anticipat pentru raspunsul dumneavoastra!
Cel mai recent răspuns: ContSters202274 , utilizator 10:57, 24 Mai 2011
Nu, o societate comerciala nu se poate inchide daca are datorii catre stat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Penalitati cass radu1838 radu1838 Buna ziua. Sunt fost PFA si am primit recent o notificare de la CASS pentru achitarea obligatiilor restante 2005-2009. As dori sa stiu la cat se ridica ... (vezi toată discuția)
Majorari intarziere Iael Iael Buna ziua , As vrea sa va intreb daca stiti cumva daca a aparut o lege sau un proiect de lege cu privire la scutirea de la plata majorarilor de ... (vezi toată discuția)
Impozit minim trim.3 vasi49 vasi49 ce se intampla daca impozitul minim pe ac.trim.se va plati cu intarziere de 15 zile? (vezi toată discuția)