avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1130 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... conexare ?
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

conexare ?

Am depus o cerere de deschidere a procedurii insolventei pentru un SRL, uitanduma mai atent pe portalul justitiei am constatat ca mai exista o cerere depusa tot impotriva aceluiasi SRL care are termen de judecare inaintea mea, cum trebuie sa procedez , trebuie sa cer conexarea dosarelor? sau las sa se judece fiecare cerere.
Cel mai recent răspuns: Adrian Stoica , Practician in insolventa 11:17, 25 Mai 2011

uitanduma mai atent pe portalul justitiei am constatat ca mai exista o cerere depusa tot impotriva aceluiasi SRL care are termen de judecare inaintea mea,

teoretic trebuia sa fiti citat ...

cum trebuie sa procedez , trebuie sa cer conexarea dosarelor? sau las sa se judece fiecare cerere.

depinde de interesul pe care il aveti ?? daca ati solicitat prin cerere numirea unui anumit lichidator atunci aveti interes ca procedura sa se deschida in dosarul dvs In acest caz solicitati conexarea celuilalt dosar la al dvs
am fost citat , dar cred ca celalata parte care este o banca va reusi sa deschida insolventa , cererea lui are termen inaintea cererii mele , eu nu am cerut un anume lichidator ca nu le am cu legile si sa angajez un avocat costa si nu pre cred ca o sa vad ceva, dar observ ca soc. impotriva careia se adreseaza deschiderea insolventei nu a formulat nici o actiune in termenul de 10 zile , deci cred ca banca va reusi deschiderea procedurii, de acea intrebam sa solicit conexarea dosarelor?

deci cred ca banca va reusi deschiderea procedurii

nu am citit atent intrebarea , acum m-am lamurit ...
Daca se deschide procedura in dosarul in care creditor este banca , puteti sa solicitati conexarea dosarului dvs la acesta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inscriere in dosar de insolventa lenu_ro lenu_ro va rog daca puteti sa ma ajutati: Am un debitor, soc. com., care are o suma ff mare de achitat. am vb cu dinsii, i-am rugat sa achite debitul... degeaba. am ... (vezi toată discuția)
Insolventa deschis impreuna pneuros pneuros Suntem mai multe societati pagubite de un alt srl , niciuna nu atingem pragul de 45000 lei dar impreuna trecem peste , putem sa ne asociem si sa depunem ... (vezi toată discuția)
Urgent! recuperare creante! fany22 fany22 Buna, Tocmai am descoperit ca multe dintre firmele care au restante la firma mea, sunt, ba sub incidenta Legii 85/2006, ba si-au intrerupt temporar ... (vezi toată discuția)