avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1046 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... evaziune fiscala
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

evaziune fiscala

din ce moment se considera neinregistrarea unui contract de inchiriere in termen de 15 zile la finante, infractiunea de evaziune fiscala.
daca se inregistreaza dupa trecerea a catorva luni (3) de la incheierea contractului se primeste doar o amenda sau e posibil sa se sesizeze pentru evaziune?
Cel mai recent răspuns: Silvia Renate Mihai , Avocat 15:47, 24 Mai 2011
Termenele curg de la data incheierii contractului. Insa mai bine mai tarziu ,decat niciodata( evaziune). Termenul de 3 luni nu inseamna "evaziune" daca vi-l inregistrati acum

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Evaziune fiscala mirela6 mirela6 din ce moment se considera neinregistrarea unui contract de inchiriere in termen de 15 zile la finante, infractiunea de evaziune fiscala. daca se ... (vezi toată discuția)
Sunt tinut de contractul de inchiriere.... in forma ceruta de admin. financ... dar neinregistrat..... ot20mat ot20mat am inchiriat un apartament. singurul contract incheiat cu proprietarul este un tipizat al contractelui de inchiriere ..exact tipizatul care se foloseste pentru ... (vezi toată discuția)
Carte de munca yulianaz81 yulianaz81 Buna ziua ,am si eu o intrebare.Sotul meu lucreaza la o firma din data de 1 aprilie 2014,acum in luna iulie patronul ia spus ca ii va face contract de munca ... (vezi toată discuția)