avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 722 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Plata diurnei pentru zilele de concediu, weekend-urile ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Plata diurnei pentru zilele de concediu, weekend-urile intercalate

Buna ziua,

Sunt angajat intr-o firma romaneasca de resurse umane si primesc atat salariul normal (50%) cat si diurna (50%) pentru deplasarea/inchirierea catre o alta companie din Franta (din acelasi grup).

As avea 2 intrebari legat de plata diurnei:
1) zilele de concediu se platesc?
=> doamna care reprezinta compania romaneasca m-a informat ca nu.
2) daca zilele de concediu sunt vineri si luni, weekendul dintre cele 2 zile de concediu se plateste?

In cazul in care raspunsul e afirmativ la una din cele 2 intrebari, va rog sa imi precizati si articolul sau legea care specifica acest detaliu.

Mentionez ca partea de venit din diurna a fost impartita pe zi calendaristica si exista o suma setata in contract pe zi calendaristica.

Multumesc anticipat pentru raspunsuri,

--
Cu respect,
Dragos Rusu
Cel mai recent răspuns: dragos.rusu , utilizator 16:52, 26 Mai 2011
Buna ziua,

In cazul in care totusi cineva are un raspuns, macar legea care specifica aceste aspecte si incerc sa o citesc eu.

Multumesc,
Dragos

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Diurna in romania Nagy Andreea Nagy Andreea Buna, am nevoie sa-mi deschida si mie cineva creierul pt ca nu gasesc exact unde scrie cum se acorda diurna; adica am o nedumerire: in cazul in care angajatul ... (vezi toată discuția)
Delegatie in weekend TDI TDI Buna ziua, Am si eu cateva intrebari legate de aceasta situatie: un angajat este trimis in delegatie in tara de joi pana duminica noapte. In zilele de ... (vezi toată discuția)
C.i.m. ºofer pe comunitate cri5tian cri5tian Bună ziua. Am avut o experienţă foarte neplăcută cu un angajator din RO (o ţeapă mai exact). Acum sunt în căutarea unui nou loc de muncă ... (vezi toată discuția)