avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1108 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Plata diurnei pentru zilele de concediu, weekend-urile ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Plata diurnei pentru zilele de concediu, weekend-urile intercalate

Buna ziua,

Sunt angajat intr-o firma romaneasca de resurse umane si primesc atat salariul normal (50%) cat si diurna (50%) pentru deplasarea/inchirierea catre o alta companie din Franta (din acelasi grup).

As avea 2 intrebari legat de plata diurnei:
1) zilele de concediu se platesc?
=> doamna care reprezinta compania romaneasca m-a informat ca nu.
2) daca zilele de concediu sunt vineri si luni, weekendul dintre cele 2 zile de concediu se plateste?

In cazul in care raspunsul e afirmativ la una din cele 2 intrebari, va rog sa imi precizati si articolul sau legea care specifica acest detaliu.

Mentionez ca partea de venit din diurna a fost impartita pe zi calendaristica si exista o suma setata in contract pe zi calendaristica.

Multumesc anticipat pentru raspunsuri,

--
Cu respect,
Dragos Rusu
Cel mai recent răspuns: dragos.rusu , utilizator 16:52, 26 Mai 2011
Buna ziua,

In cazul in care totusi cineva are un raspuns, macar legea care specifica aceste aspecte si incerc sa o citesc eu.

Multumesc,
Dragos

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Diurna in romania Nagy Andreea Nagy Andreea Buna, am nevoie sa-mi deschida si mie cineva creierul pt ca nu gasesc exact unde scrie cum se acorda diurna; adica am o nedumerire: in cazul in care angajatul ... (vezi toată discuția)
Delegatie in weekend TDI TDI Buna ziua, Am si eu cateva intrebari legate de aceasta situatie: un angajat este trimis in delegatie in tara de joi pana duminica noapte. In zilele de ... (vezi toată discuția)
Compensare zilelor de weekend din delegatii Lagherta Lagherta Situatia unei delegatii de 4 saptamani si 3 zile: a) s-a deconatat drumul dus, si intors dupa 4 saptamani si 3 zile, si o diurna doar pe zilele lucratoare ... (vezi toată discuția)