avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1118 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Confidentialitatea in traduceri
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Confidentialitatea in traduceri

Exista vreun contract de confidentialitate care poate fi incheiat intre firma de traduceri si traducatorul care presteaza traducerea pentru client in cazul in care clientul cere in mod expres acest lucru pentru protejarea continutului traducerii? Cat despre contractele de prestari servicii interpretariat sau de un volum mai mare de traduceri pe perioada mai lunga, biroul de traduceri e obligat sa aiba ca angajat un jurist sau poate plati separat pentru serviciile acestuia atunci cand i se solicita?

Alte discuții în legătură

Clauza exclusivitate Kapy Kapy Buna seara, As avea nevoie urgent de o niste clauze de exclusivitate pentru un contract de colaborare/prestari servicii: in sensul ca firma presteaza servicii ... (vezi toată discuția)
Plângere pentru o traducere oficialã greºitã Schmetterling Schmetterling Buna ziua, Ma adresez voua deoarece nu stiu ce anume sa fac intr-o problema. Asa cum se intelege din titlul este vorba despre o traducere facuta gresit. Am ... (vezi toată discuția)
Tarifele de traduceri legalizate sunt standard? Hannahjoy Hannahjoy Traducerea unor documente din ro-en si a altora din en-ro, se pot face de acelasi traducator autorizat pe limba engleza? De asemenea, tarifele de pe site-ul ... (vezi toată discuția)