avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 943 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... pedeapsa
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

pedeapsa

Buna ziua
Am lucrat la un patrun ca strungar si am incercat sa sustrag un cablu de curent pe care apoi vroiam sa-l vand la fier vechi.Dupa ce am ars o parte din el patronul ma descoperit si ma dat afara.Eu nu am apucat sa vand nimic din cablu
Acum am primit citatie la politie unde am dat declaratie.Tot cablul a ramas la el.
care sunt consecintele?
VA MULTUMESC!!!
Cel mai recent răspuns: Ana-Maria Dutescu , Avocat 17:32, 25 Mai 2011
distrugere, furt...
sunt de acord cu tine dar care este pedeapsa concreta . La ce se sa ma astept?
Chiar daca a ramas la patron cablul tentativa de furt se pedepseste la fel ca si furtul . A fost si distrugere. Angajati-va un avocat caresa va apere si sa incerce sa va obtina minim de pedeapsa, eventual cu suspendare daca nu aveti antecedente si cu o reducere de 1/3 din pedeapsa daca va recunoasteti fapta.
daca prejudiciul a fost acoperit pedeapsa poate, retineti poate, fi cu suspendarea executarii...cuantumul pedepsei este stabilit de judecator si nu pe forum!
plangerea se mai poate retrage daca ma ,,inteleg'' cu reclamantul?
multumesc de raspunsuri

Alte discuții în legătură

Acuzat de delapidare ºi furt calificat. la ce pedeapsã sã mã aºtept? Villy_X Villy_X In cursul acestui an am fost acuzat de firma la are am lucrat de delapidare si furt calificat si s-a facut si o plangere penala impotriva mea.Faptul pentru ... (vezi toată discuția)
Furt calificat casket3 casket3 la savarsirea unei infractiuni de furt calificat si distrugere, cu prejudiciul recuperat (returnat de catre faptuitor) si daunele platite, ce pedeapsa se va ... (vezi toată discuția)
Incadrare kokobelo007 kokobelo007 buna ziua.am un amic care e inculpat intr un proces penal art 208 alin 1-art 209 alin 1 lit a si g,este la prima fapta nu are cazier care ar fi ... (vezi toată discuția)