Buna ziua
Am lucrat la un patrun ca strungar si am incercat sa sustrag un cablu de curent pe care apoi vroiam sa-l vand la fier vechi.Dupa ce am ars o parte din el patronul ma descoperit si ma dat afara.Eu nu am apucat sa vand nimic din cablu
Acum am primit citatie la politie unde am dat declaratie.Tot cablul a ramas la el.
care sunt consecintele?
VA MULTUMESC!!!
Se poate retrage plangerea, dar asta nu stinge actiunea penala. Va constitui eventual circumstanta atenuanta judiciara. Cercetarile vor continua si procurorul va decide daca va scoate de sub urmarire penala sau daca trimite dosarul in instanta.
Important este ca prejudiciul s-a recuperat, daca isi retrage si persoana vatamata plangerea, aveti sanse spre o pedeapsa mai usoara.
Furt calificat
casket3
la savarsirea unei infractiuni de furt calificat si distrugere, cu prejudiciul recuperat (returnat de catre faptuitor) si daunele platite, ce pedeapsa se va ... (vezi toată discuția)
Incadrare
kokobelo007
buna ziua.am un amic care e inculpat intr un proces penal art 208 alin 1-art 209 alin 1 lit a si g,este la prima fapta nu are cazier
care ar fi ... (vezi toată discuția)