avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 593 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... revisal
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

revisal

buna,am 2 intrebari:
1.la schimbarea normei de munca de la 8 ore la 4 ore se transmite revisal sau fac numai act aditional?
2.ce trebuie sa fac cand angajez zilieri?..ce acte trebuie sa duc la itm?
va multumesc pt raspunsul prompt ca de fiecare data
1. La schimbarea normei de muncă de la8 ore la 4 ore se face act aditional dar este bine de trimis si revisal.
2. Despre angajarea zilierilor la itm nu se depun situaţii deoarece din câte ştiu nu se mai depune nici un act acolo.Actele care le faceţi consider că trebuie păstrate la sediul firmei într-un dosar. Despre revisal nu cred că este cazul . Dar pentru siguranţă nu ar fi rău să întrebaţi la itm.
am inteles ca exista un registru special pentru zilieri la itm,unde trebuie inregistrati,trebuie sa merg sa intreb totusi...tot nu inteleg cum platesc eu dupa ei...incurcate sunt caile contabilitatii :))))
multumesc pt raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Durata concediului de odihna in cazul angajatului cu 4 ore Cristina I. Cristina I. Buna ziua. Am o intrebare, pe care am mai adresat-o si cu alt prilej si la care am primit si raspunsuri. Dar, pentru ca problema mea persista, revin si ... (vezi toată discuția)
Act aditional schimbare salar si fractiune de norma Strong Strong Dorim sa schimbam prin act aditional durata muncii si salariul pentru un angajat. Se poate face retroactiv, cu 01.11.2018? Mai e valabil cu cele 20 de zile? ... (vezi toată discuția)
Modificare cim si inregistrare itm elenadeverde elenadeverde Buna ziua, Daca am semnat act aditional de modificare a normei de lucru de la 8 ore/zi la 2ore/zi in data de 20.07.2011 si in aceeasi data am facut si ... (vezi toată discuția)