avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 518 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... incetare CIM cu acordul partilor
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

incetare CIM cu acordul partilor

Doresc sa stiu daca la 1.06.2011 CIM-ul meu va inceta cu acordul partilor si voi primi plati compensatorii, peste o luna ma pot reangaja la aceeasi firma?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: SLorena , utilizator 20:35, 25 Mai 2011
La incetarea CIM cu acordul partilor nu se dau plati compensatorii. La concedieri se prea-poate.
Daca incetarea se face cu acordul partilor, nu inteleg despre ce "plati compensatorii " este vorba ?
Nu exista nici un art. in C M-cii care sa va interzica angajarea dupa o luna in aceeasi societate. Sigur, eu nu stiu daca dvs. a-ti prezentat toate aspectele problemei ....
Inceteaza contractul cu acordul partilor, insa ni se acorda plati compensatorii sub forma unei prime de fidelitatea. Ramane valabil faptul ca ma pot reangaja la aceeasi firma daca iau si bani?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acordarea de salarii compensatorii ramona800 ramona800 am fost anuntata de catre managerul meu verbal ca aceasta luna este ultima in care voi lucra aici deoarece se restructureaza postul meu. posibilitatile de ... (vezi toată discuția)
Legea 76/2002 monik monik buna ziua. legea 76 se aplica numai concedierilor colective sau si celor individuale? cazul meu este incetarea CIM prin acordul partilor si doream sa stiu cum ... (vezi toată discuția)
Decizie de incetare a contractului de munca, prin primirea a 3 salarii compensatorii si punere pe somaj alexandru17 alexandru17 Buna ziua, poate o societate sa ceara prin decizie incetarea contractului de munca al angajatului prin acordarea de 3 salarii compensatorii si punerea pe ... (vezi toată discuția)